A la piscine, cours de natation, d'aquagym, nocturne une fois par semaine
Activités et sports d'eaux vives !
La terrasse extérieure du restaurant
Le village de Najac à 20 minutes à pieds

WELKOM OP DE PAÏSSEROU CAMPING
IN NAJAC

De camping Le Païsserou heeft 55 comfortabele en beschutte kampeerplaatsen langs de rivier de Aveyron, afgescheiden door heggen, met nabij gelegen collectief sanitair en watertappunt, 16 Natuur-bungalows voor 2 tot 6 personen, en 24 comfortabele chalets uitgerust voor 2 tot 6 personen.

Het verwarmde openluchtzwembad is gratis en is onbeperkt toegankelijk

Het nabij recreatiecentrum biedt vele sportieve activiteiten : kanoverhuur, raften, waterfietsen en mountainbiking, of avonturenpark in de bomen met een gigantische touw over de rivier, paintball of bergklim sessies…

Het restaurant is dagelijks geopend en biedt ontbijt, lunches en diners aan, en organiseert ook concert in de avonden, live muziek of u belangrijke. Gratis WiFi op de consumptie.

De karakteristieke vestingstad Rouergue, Najac en zijn kasteel, een middeleeuwse burcht uit de 12e eeuw met trots gevestigd op de heuvel, ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Met uitzicht op de camping, is Najac in “Grands Sites ‘van de Midi-Pyreneeën vermeld als een van de mooiste dorpen van Frankrijk

Tussen de smalle straatjes van het dorp, ontmoet de vriendelijkheid van de kooplieden en de smaak van het bewaarde land van de Aveyron via lokale voedselproducten, kunst en kunstnijverheid.