Boeking & Beschikbaarheid

A la piscine, cours de natation, d'aquagym, nocturne une fois par semaine
Activités et sports d'eaux vives !
La terrasse extérieure du restaurant
Le village de Najac à 20 minutes à pieds

WELKOM OP DE PAÏSSEROU CAMPING
IN NAJAC

De camping Le Païsserou heeft 55 grote comfortabele kampeerplaatsen langs de rivier de Aveyron, afgescheiden door heggen. The collectief sanitair en waterppunt zijn nabij. Er zijn ook 16 Natuur-bungalows voor 2 tot 6 personen, en 25 comfortabele chalets uitgerust voor 2 tot 6 personen.

Het verwarmde openluchtzwembad is gratis en is onbeperkt toegankelijk

Het nabij buiten sport centruum ligt 200m verderop en biedt vele sportieve activiteiten : kanoverhuur, SUP paddleboarden, en mountainbikes en elektrische mountainbikes. Er iso ok een Adventure park in de bomen, die eindigt met een gigantische zipline over de rivier. Paintball, Via ferrata, Speleogy, bergklim sessies… en ULM vluchten boven Najac zijn ook te doen in het sport centruum.

Het restaurant is dagelijks geopend en biedt ontbijt, lunches en diners aan, en organiseert ook concert in de avonden, live muziek of u belangrijke. Gratis WiFi op de consumptie.

De karakteristieke vestingstad Rouergue, Najac en zijn kasteel, een middeleeuwse burcht uit de 12e eeuw met trots gevestigd op de heuvel, ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Met uitzicht op de camping, is Najac in “Grands Sites ‘van de Midi-Pyreneeën vermeld als een van de mooiste dorpen van Frankrijk

Tussen de smalle straatjes van het dorp, ontmoet de vriendelijkheid van de kooplieden en de smaak van het bewaarde land van de Aveyron via lokale voedselproducten, kunst en kunstnijverheid.