Imprint

Bedrijfseigenaar: Burgemeester Najac

Camping *** 97 plaatsen Païsserou 100% Toerisme 3 Ha

Manager: Association pour l’Animation des Gorges de l’Aveyron et des Causses. Agent van het stadje Najac.
Hoofdkantoor: AAGAC Le Païsserou 12270 NAJAC
APE 9312 Z

Publishing Regie: Gérard CASTELLA, Président§
email : campingnajac@gmail.com

Gebruikers van deze site erkent de vaardigheden en middelen die de noodzakelijke toegang tot en gebruik van deze site. De gebruiker erkent te hebben gelezen deze juridische kennisgeving en om te voldoen-Chartered.

Intellectueel eigendom
Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze website op welke wijze dan sans de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van de website is verboden en die hun jaar schending punissable door artikelen L 335-2 van het wetboek van intellectuele eigendom.

De handelsmerken van de eigenaar van deze website en haar partners, en de logo’s op deze website zijn (semi-figuratief of niet) handelsmerken.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze merken of logo’s thesis, gemaakt met behulp van onderdelen van de website sans de uitdrukkelijke toestemming van de website eigenaar of Zijn bénéficiaire verboden is in de zin van artikel 2 van het Internationaal Strafhof L713-.

Hyperlinks
De hyperlinks opgericht binnen de website leidt tot bronnen op het internet –andere netwerk, onder meer in ICT partners, -hebben-het onderwerp geweest van een voorafgaande vergunning.
Gebruikers Bezoekers van de website kan een hyperlink naar websites scriptie sans niet maken de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar Prior website.

Wij danken de gebruikers van de website om ons te laten weten van eventuele omissies, fouten, correcties door het sturen van een e-mail naar het volgende adres: campingnajac@gmail.com